Рейдерська атака: партію з новими інвестиційними ідеями хотіли захопити люди Медведчука

Українська економіка є вкрай залежною від політичного життя країни, досить часто можна простежити цикли від виборів до виборів. Проблемою українських політ сил є те, що майже у всіх економічні програми написані як під копірку, а самі вони відстоюють інтереси великого бізнесу чи олігархів. Нові партії викликають зацікавлення громадськості, такий інтерес притягує до себе Аграрна партія, через свої свіжі ідеї. Однак нещодавно з’явилась інформація, що партію намагались “захопити” люди пов’язані із Віктором Медведчуком, повідомляє “Інвестор”.

До лідера Аграрної партії звернулася ініціативна група з членів партії які повідомили, що зараз готується фактично рейдерське захоплення політичної сили людьми котрі є близькими до Медведчука. Саме тому вони закликали Віталія Скоцика скликати  засідання Політичної ради Аграрної партії.

В Україні почали більше купувати елітних авто

У офіційному повідомленні партії зазначається, що

“У зв’язку з численними зверненнями від місцевих партійних організацій лідер Аграрної партії Віталій Скоцик скликає засідання Політичної ради Аграрної партії на 13 вересня. Також лідер Аграрної партії направив звернення до контрольно-ревізійної комісії, щоб проаналізувати на предмет відповідності Статуту правомочність засідань Ради голів регіональних партійних організацій, які не були скликані головою партії, заяви членів Президії Політичної ради Аграрної партії в ЗМІ в період з 20 по 26 серпня 2018 року, засідання Політичної ради 15 серпня 2018 року та дії заступника голови партії Олега Корбана та члена Президії Політичної ради Сергія Гайдая щодо організації підготовки до XV-го чергового З’їзду партії 22 вересня 2018 року”.

Також ця ініціативна група звернулася з вимогою до керівника партії розглянути питання дострокового припинення повноважень і виключення з лав Аграрної партії заступників голови Олега Корбана та Едуарда Зейналова, членів Політичної ради і Президії Політичної Ради Володимира Шандру, Михайла Поживанова та Володимира Євдокимова та радника голови партії Василя Даниліва.  Саме їх підозрюють у зв’язках з проросійськими силами. Крім того, ініціативна група просить надати роз’яснення обставин залучення до співпраці політтехнолога Володимира Грановського, якого ЗМІ пов’язують з Віктором Медведчуком.

Чорна діра для бюджету: більшість підприємців вважають митницю і далі корумпованою

Як стало відомо що вже зараз до закінчення спеціальної перевірки  тимчасово припинено повноваження заступника голови партії Олега Корбана. також анонсується, що на засідінні Політичної ради буде проведене очищення партії від проросійських елементів

Таким чином ця інформація вказує на те, що проросійські сили намагаються максимально поширити свій вплив серед політичних сил, ЗМІ задля проходу на виборах своїх кандидатів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *