У Києві скоєно жахливий теракт: нові деталі, фото

У Києві на житомирській трасі невідомий мотоцикліст закинув вибухівку на дах 600-го «мерседеса», після чого через кілька секунд стався потужний вибух. Як з’ясувалося, було скоєно замах на бізнесмена, директора фармацевтичної компанії Ігоря Сало. 

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Близько 11 вечора в соцмережах з’явилися перші повідомлення про теракт у Києві. Спочатку повідомлялося, що кинули вибухівку на дах маршрутки. Пізніше з’ясувалося, що вона стояла поруч у момент вибуху. За інформацією очевидців, в маршрутці багато постраждалих, але всі живі. 

Терміново: щойно до України прибула місія НАТО

Підірвали 600-й “мерседес”: один убитий, двоє поранених “Під Києвом, біля повороту на спорткомплекс “Чайка” підірвали автомобіль. Одній людині відірвало голову, двох осіб у важкому стані госпіталізують у лікарню. Виклик швидкої допомоги був о 21:42″, – повідомили подробиці журналісти. 

Пізніше стало відомо, що було скоєно замах на директора фармацевтичної компанії Ігоря Сало. Відомо, що в результаті вибуху загинув чоловік, який перебував у машині, ще дві людини – у важкому стані. За попередньою інформацією, загинув не сам Ігор Сало, а його охоронець. Бізнесмена і ще одного чоловіка, що знаходився в машині, госпіталізували у важкому стані.

Шукають мотоцикліста: увесь у чорному та на чорному мотоциклі. За інформацією ЗМІ, в даний момент розшукується поліцією спортивний мотоцикл попередньо марки BMW чорного кольору (держномер точно невідомий – АА3777 або АА3277) позаду на мотоциклі встановлений багажник (коробка), за кермом чоловік весь у чорному і чорному шоломі. Введено план “перехоплення”. 

Ігор Сало – бізнесмен, директор фармацевтичної фірми і, судячи з інформації у ЗМІ, людина сумнівної репутації. Ходять чутки, що бізнесмен причетний до”віджимання” підприємств у рейдерських спосіб.

Читайте також: До 16 тис грн: Милованов анонсував величезне підняття зарплати

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *