Вакарчук зробив сенсаційну заяву щодо участі у виборах (ВІДЕО)

Український музикант,  лідер рок-гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що не буде балотуватися на посаду президента України під час виборів у 2019 році, повідомляє “Інвестор”.

Відеозвернення з’явилося на офіційному YouTube каналі співака. Під час двохвилинного ролика музикант повідомив, — “Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над “і”, зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року”.

Шалені штрафи: відтепер за «євробляху» можна «влетіти» на 170 тисяч

За словами Вакарчука, він не збирається стояти осторонь, але добре розуміє, що зараз в джинсах може зробити для країни більше, ніж коли одягне краватку.


Заява Святослава Вакарчука щодо участі у виборах Президента України 2019

“Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їх розчарування і зневіру. Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини. Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою.

Так не має бути! І нам під силу це змінити.

Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів — людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси — понад усе” — заявив лідер гурту “Океан Ельзи”.

Читайте також: Прогульники: десятки депутатів взагалі не з’являються на робочому місці (статистика)

Більше новин читайте на нашому Telegram каналі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *