Велика утилізація: митники знищили величезну партію контрабандних цигарок (фото)

Українські прикордонники і митники, постійно займаються  вилученням незаконної контрабанди цигарок та алкоголю.  Нещодавно митники провели знищення  та утилізацію великої партії цигарок на суму 560 тисяч гривень, повідомляє “Інвестор”.

В минулу п’ятницю українські митники на Львівщині провели утилізацію рекордної партії контрабандних тютюнових виробів. 

Зберігайте спокій та поповніть банкомати: рекомендації НБУ українським банкам

Різниця у ціні на алкоголь татютюн змушує багатьох наших громадян вдаватись до контрабанди та незаконно перевозити такий товар в країни ЄС. Велику кількістьтоварів митники знаходять та вилучають.  Після конфіскації тютюнові вироби зберігалися на на складах митниці.

Швейцарська якість: Nestle повністю викупила акції компанії «Світоч»

Періодично конфіскований товар утилізують. У п’ятницю, 23 листопада, працівники Львівської митниці  конфісковані вироби знищили в присутності представників фіскальної служби, посадовців ЛМР, громадських активістів, а також виробників та імпортерів тютюнових виробів.

Ніч у Раді: депутати прийняли бюджет на 2019 рік

Загалом представники митниці спалили понад 37 тис. пачок сигарет різних марок та 430 банок жувального тютюну. Загальна вартість знищеного товару становить 560 тис. грн.

Окрім, тютюнових виробів в цей же день утилізували партію вилученого контрабандного алкоголю: 50 літрів пива і майже 132,75 літра вина злили в каналізацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *