ПРРО Fondy як захист від податкових непорозумінь у 2024

Нагадуємо, що починаючи з 1 жовтня 2023 року, відповідно до закону України № 3219-ІХ, вступили в силу штрафні санкції за порушення порядку використання РРО та ПРРО. Щоб захистити себе від можливих проблем із податковою службою, рекомендуємо негайно підключити ПРРО від Fondy. Це можливо здійснити онлайн, без залучення фахівців.

Дотримуйтесь наступної покрокової інструкції:

  1. Зареєструйте ПРРО у податковій, заповнивши форму № 1 у фізичному або електронному вигляді. Простий і зручний спосіб – через особистий електронний кабінет платника.
  2. Увійдіть до свого облікового запису на Fondy або створіть новий, якщо ще не зареєстровані. Переконайтеся, що ваш мерчант готовий до активації програмного РРО.
  3. Перейдіть у розділ “Налаштування мерчанта > Онлайн-каса”. Завантажте ключі та сертифікат для ПРРО, отримані від податкової. Почекайте, поки система відобразить дані про вашу торгову точку і касу, оберіть податкову ставку та натискайте “Зберегти зміни”.

Після цих кроків програмний РРО активується негайно, і Fondy автоматично буде передавати інформацію про прийняті платежі в податкову службу та висилати чеки платникам.

У разі невдалого самостійного підключення ПРРО залиште заявку у підтримці сервісу, і фахівці Fondy нададуть вам необхідну допомогу.

Переваги програмного РРО від Fondy:

  • Надійність: гарантована відсутність помилок у звітах, що захищає від можливих штрафів.
  • Автономність: робота в хмарі цілодобово, без перерв, без потреби в ручному закритті та відкритті зміни – все відбувається автоматично.
  • Безкоштовність: відсутність витрат на підключення, використання та технічне обслуговування.
  • Сучасність: відмова від паперових чеків та фізичного касового обладнання.

Звільніть свій час на розвиток бізнесу, покладаючи відповідальність за безперебійну фіскалізацію платежів на програмне РРО від Fondy. Підключіть ПРРО прямо зараз або ознайомтесь короткою інформацією про те, чим ще займається компанія Fondy нижче.

Трохи про Fondy в цілому:

Ініційований у 2014 році, Fondy став важливою українською платіжною платформою і обслуговує більше 20 000 клієнтів у всьому світі. Починаючи як фінтех-стартап, компанія розвинулася у міжнародний платіжний сервіс і має відділення в Україні, Великобританії, Ірландії, Словаччині та Польщі.